Kosmisch Verbinder

Reiki Trainer opleiding

Je bent al langere tijd met Reiki bezig voor jezelf maar behandelt ook anderen in je praktijk. Reiki I en II doen veel voor je en doordat je deze eeuwenoude manier van energiewerk zo fijn vindt, voel je de roep om de holistische behandelmethode door te geven aan anderen. Is dit wat jij voelt? Dan is de Reiki Trainer opleiding jouw finishing touch!
 
Reiki I zorgt voor het fysiek behandelen van jezelf en anderen. De handopleggingen voelen helemaal natuurlijk aan en je zet ze graag in, voor jezelf en anderen. Reiki II heeft je een mooie verdieping gebracht waarbij je op afstand leerde behandelen, ruimtes leerde reinigen en hoe je door middel van de eerste drie symbolen gericht aan de slag bent gegaan. Je helpt jezelf helen, behandelt anderen en levert een waardevolle bijdrage aan het collectief. Thank you for that. Net zoals ik heb je hoogstwaarschijnlijk de overtuiging dat iedereen met Reiki aan de slag mag gaan omdat we als mens Reiki zijn
 

Traditioneel gezien kost de Reiki Master opleiding $ 10.000 en er zijn nog steeds Reiki Masters die dit bedrag vragen. Echter ben ik van mening dat de tijden zo zijn veranderd, dat dit niet meer in verhouding staat. Vroeger betekende de ambitie tot Reiki Master dat je je volledige leven aan Reiki wijdde. Maar ook dat is niet meer helemaal van deze tijd. 

Tijdens de Reiki III opleiding leer je de laatste twee symbolen die verbonden zijn met deze krachtige bronenergie. Waar CKR werkt op kracht en het fysieke lichaam. SHK het emotionele lichaam aanpakt en helpt (oude) pijn te helen, draagt HSZSN de energie van het transformeren van het mentale lichaam en slaat het de brug tussen de tijd en ruimte die ons geconditioneerd is. DKM verbindt zich met het spirituele lichaam en geeft de puurste vorm van het licht door. RK staat in verbinding met het aura en helpt de energie, symbolen en inwijdingen nog krachtiger in het persoonlijke energieveld te plaatsen. DKM & RK leer je tijdens deze verdiepende opleiding. 

“Belangrijk is om van binnen bij jezelf te weten dat je verbonden bent met Reiki. Als dat zo is, dan doet er verder niets toe.”

– Phyllis Lei Furumoto

Inhoud Reiki Trainer Opleiding

De Reiki Master/Trainer opleiding wordt vaak gezien als het afronden van de reis, maar weet dat je in feite niets hebt af te ronden. Je bent Reiki al. Een opleiding in Reiki of certificaat zegt niets daarin, de sterkere verbinding die hierdoor ontstaat zegt des te meer. 

Tijdens dit half jaar, hebben we meerdere malen contact, kom je tijdens een cursusdag stage lopen en help ik je op je eerste Reiki cursus op te zetten. Je schrijft je eigen handboek, ik geef je tools, tips en trucs om op een goede en zuivere manier inwijdingen in de verschillende graden te geven (ook Master/Trainer) en na deze opleiding ben je Reiki Master & Trainer en kun je volwaardig Reiki doorgeven! 

Contactmomenten tijdens de opleiding:

  • Reiki 3A cursusdag (3 tot 4 uren)
  • Stage dag (7 uren + nabespreking)
  • Zoomsessie of afspraak in mijn praktijk om samen met jouw cursus en handboek aan de slag te gaan (uren: zoveel als nodig is)
  • Reiki 3B cursusdag (4 uren) 

Extra: Contact via whatsapp indien gewenst en natuurlijk kunnen we vaker Zoomen/afspreken als je die behoefte voelt. 

De kosten van de Reiki Trainer opleiding zijn € 3500,- exclusief btw