Kosmisch Verbinder

Reiki II cursus

Reiki II is geen vervanging van Reiki I maar juist een verdieping hierop. Tijdens deze cursus krijg je twee inwijdingen waardoor je de Universele Liefdesenergie sterker kan ontvangen en doorgeven. Hierdoor creëer je meer ruimte voor Reiki in je eigen leven, je practice en je behandelingen. De energie kan sterker ontvangen worden en door je heen stromen waardoor je dus diepere behandelingen kan geven. Je bent tenslotte een doorgeefluik van de Reiki. Je leert tijdens de cursus Reiki II de eerste drie symbolen waar je mee kan werken.

De symbolen zijn een kracht-, emotie- en afstandssymbool. Hiermee kun je dus ook op afstand behandelingen geven. Daarnaast leer je dat je Reiki op zoveel meer manieren kan inzetten dan (zelf)behandeling. Elk Reikisymbool heeft een naam die dienst doet als mantra. Een mantra is een klank/uitspraak die fungeert als katalysator voor de energie. In het traditionele Usui system of natural healing worden het symbool en de klank samen gebruikt om de energie krachtiger in de wereld te zetten. Ze versterken elkaar en geven op die manier de sterkste en puurste energie door.

Voor deze cursus heb ik een eigen cursus handboek geschreven waar je uiteraard een exemplaar van mee naar huis krijgt na de cursus. Dit handboek is een naslagwerk dat je naderhand er altijd bij kan pakken als je het even niet meer weet.

Reiki II individueel

Hoe de cursus eruit ziet

Deze cursus beginnen we wederom met een meditatie om helemaal aan te komen in de energie. Daarna krijg je de eerste inwijding en daarna gaan we direct met het eerste symbool aan de slag. Je gaat eerst de symbolen stuk voor stuk oefenen (inclusief verdieping en hoe in te zetten). Nadat we de eerste hebben geleerd, gaan we lunchen. Vervolgens gaan we met de volgende twee symbolen aan de slag. Nadat je het derde symbool onder de knie hebt, krijg je een afstandsbehandeling van mij (je mag dan op de behandeltafel liggen en ik ga naar een andere ruimte). Daarna krijg je nog een inwijding en gaan we een stukje de verdieping in van energie en hoe je de waarneming daarvan bij jezelf ontwikkelt en op de juiste manier leert inzetten. Ook bespreken we hoe je een groepshealing geeft en hoe je Reiki online kan inzetten (zowel voor je business als voor vrienden en familie). Deze cursus duurt net als Reiki I 5 tot 6 uren en wordt op één dag gegeven. Deze cursus geef ik 1-op-1 en met uitzondering als je met vriend(in), partner of familielid wilt komen, 2-op-1. Belangrijk is dat je je beide helemaal veilig, vrij en op je gemak voelt.

Omdat je mij hebt gekozen als jouw Reiki Master, zijn wij door de inwijdingen voor ons leven met elkaar verbonden. De eerste 21 dagen na de cursus hebben we regelmatig contact om in te checken hoe het gaat en ik ben er om hulp te bieden. Na deze 21 dagen ben ik er nog steeds voor je, maar heb je dit niet tot nauwelijks meer nodig.

Voorwaarden Reiki II

Je..

– hebt de Reiki I cursus succesvol afgerond
– bent bekend met de tafelbehandeling
– bent bereid om jezelf 21 dagen opnieuw te behandelen
– gaat 3 afstandsbehandelingen weggeven tijdens de 21 dagen
– pakt (pijnlijke) stukken in jezelf serieus aan
– staat open om kwetsbaar te zijn en te helen

De Reiki 1-op-1 cursus plannen we samen in overleg. 

De Reiki II cursus 1-op-1 duurt van 10.00 tot 15.00 uur en wordt gegeven in mijn praktijk in Den Helder. De kosten voor de Reiki II 1-op-1 cursus zijn € 550,- 

Reiki II in groepsverband

Wanneer je de Reiki II cursus in groepsverband volgt starten we met een check-in en kennismaking. Waarom wil je Reiki II volgen? Wat heb je tot dusver met Reiki I gedaan? Ook is er ruimte voor vragen over Reiki I en het behandelen. 

Vervolgens starten we met een meditatie om de energie uit te nodigen. Hierdoor zetten we samen een krachtig veld neer zodat we de hele dag in de helende energie mogen zitten. 

Je leert de eerste 3 Reiki symbolen (CKR, SHK, HSZSN) en hoe je deze kan inzetten. Je ontdekt hoe je energie kan waarnemen, hoe voor jou een afstandsbehandeling eruit ziet en meer! Na de theorie van de ochtend, gaan jullie op elkaar oefenen en ga je direct met de Reiki symbolen aan de slag. Zo doe je meteen ervaring op met de symbolen. 

Naderhand krijg je van mij nog een e-book toegestuurd met informatie over de Chakra’s en hoe je edelstenen kunt inzetten bij een Reiki behandeling.

De Reiki groepscursus duurt van 10.00 tot ongeveer 17.00 uur en wordt gegeven in mijn praktijk in Den Helder. De kosten voor de Reiki II cursus in groepverband zijn € 450,- pp.

De eerst mogelijke Reiki II Groepsdata zijn:

11 juni (nog 4 plekjes vrij)